...якщо подумати про нескінченність, все інше стає зовсім легким (Роджер Желязни)

Ігор Лубківський, психолог, аналітик, публіцист, мандрівний філософ і просто людина

Україна, Тернопіль

Набір в навчаючу групу з психодрами (Київ)

13.08.2014 15:23

Для колег-психологів.,тих, хто ще тільки планує ним стати і тих, хто просто хоче пройти через свій власний, унікальний психодраматичний досвід.

Проводиться набір в навчаючу групу по психодрамі за стандартами ПІфЕ (Psychodrama Institute for Europe, Німеччина). Вступний модуль буде проводитися два дні, 13-14 вересня 2014 року у м. Київ і побудований, як презентація методу та введення в основні техніки психодрами. Після чого бажаючі можуть подавати заявки на продовження навчання далі. 

Навчання триває 1,5-2 роки, 4 рази в рік, по вихідних. Після закінчення навчання і виконання всіх вимог (участь в інтервізійних групах, супервізії, тощо) видається сертифікат "психодрама-тренера". 

Після чого можна навчатися далі  - на психодрама-терапевта, якщо комусь це буде цікаво. Попередній запис та додаткові довідки за телефоном 067-431-33-40 (Олег).

Ведучі групи (навчаючі тренери) - Лариса Піддубна та Наталя Коваль. Місце проведення -  м. Київ, бульвар Академіка Вернадського 5/19, оф. 3 (вхід з боку бульвару). Метро Святошин, зупинка "Академіка Вернадського"

P.S. На вступний курс можуть записуватися не тільки психологи. На навчальну програму, в принципі, теж. Запрошуються всі, кому це цікаво, хто працює з великим колективом людей (керівники віддлів та організацій) і всі, хто хоче пропрацювати якісь свої власні, іноді навіть глибоко особисті проблеми. Особливо запрошуються чоловіки - їх на психологічних заходах завжди не вистачає!