...якщо подумати про нескінченність, все інше стає зовсім легким (Роджер Желязни)

Ігор Лубківський, психолог, аналітик, публіцист, мандрівний філософ і просто людина

Україна, Тернопіль

Танцювально-рухова терапія в Тернополі!

15.10.2014 11:17

Ми відновили наші заняття з танцювально-рухової терапії! В країні триває неоголошена війна, але це не означає, що ми не повинні подбати про себе і своє здоров"я. Тим більше тепер, коли нам так потрібна здорова і повноцінна нація. Тож незважаючи ні на що, 20-21 грудня ми проводимо наші чергові заняття з танцювально-рухової (психомоторної) терапії. Увага! Обов'язковий попередній запис. І чим швидше Ви це зробити, тим більш суттєві знижки отримаєте!

Танцювально-рухова терапія  - чудовий спосіб зняти зайве напруження в тілі, позбутися незрозумілих психосоматичних болів, зняти зайву дратівливість, невмотивовану тривогу чи наслідки пережитого стресу. А також - здобути неоціненний власний досвід терапії - для тих, хто далі планує працювати в цьому напрямку. Для останньої категорії теж передбачена своя система знижок. Дзвоніть, запитуйте, пишіть тут або на сайті "Студії психологічного розвитку" 

Можна також реєструватися на сторінці події у ФБ. І ще - для участі в групі не потрібно ні ніякого особливого танцювального вміння, ні досвіду участі у попередніх психологічних заходах, тож запрошуються всі бажаючі - незалежно від віку, статі, професії чи інших особливостей. Дзвоніть, записуйтесь, приходьте! Чекаємо!

Ведучі групи - Оксана Бєлова-Орловська та Аеліта Шакала, м. Київ, викладачі Інcтитуту психомоторної терапії та соматичного коучінгу "BioSoft"